Popis
Kuchařka zaměřená na sušení ovoce v elektrických sušičkách.
Dává odpovědi na otázky:
- Jak sušit, abychom byli s výsledky sušení spokojeni?
- Na čem sušit, abychom zachovali cenné látky?
- Jak sušené produkty skladovat?
- Co všechno lze ze sušeného ovoce, zeleniny, bylin a hub připravit?
4. přepracované vydání z roku 2008
Autor: Marie Martinovská
Počet stran: 40
Obsah
- Editorial
- Sušení
- Sušení ovoce
- Sušení zeleniny
- Ovocné a zeleninové placky
- Houby
- Koření
- Léčivé byliny
- Sušení květin
- Sušení masa a ryb
- Recepty se sušenými produkty
Tabulky
- Obsah vitaminu C ve 100 g ovoce a zeleniny
- Sušení ovoce
- Sušení zeleniny
- Doporučené kombinace ovocných závitků
- Sběr a sušení nejznámějších bylin
Hmotnost | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.