Popis
Složení: Fazole adzuki (Phaseolus angularis) z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002
Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm
Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce při teplotě do 12°C.
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.