Popis
Bokashi nádoba se hodí pro zpracování běžných organických zbytků, jako jsou odřezky od ovoce a zeleniny, kávová sedlina nebo čajové lístky. Metoda Bokashi funguje na principu anaerobní fermentace, tedy kvašení bez přístupu vzduchu. Bokashi využívá schopnosti speciálních mikroorganismů – především bakterií a kvasinek. Ty jsou obsaženy ve směsi, kterou je nutné k organickým zbytkům přisypávat. Po 2-4 týdnech získáte Bokashi hmotu a čaj, který je výborným přírodním hnojivem. Nádoba byla vyrobená z recyklovaných materiálů, jednotlivé části produktu proto mohou mít drobně odlišné zbarvení. Balení obsahuje: 1 ks Bokashi nádoba + 1 kg Bokashi směs.
Objem nádoby na odpad: 10,6 l
Objem nádobky na tekutinu: 0,25 l
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.