Popis
Šéfkuchař školní jídelny na ZŠ Hanspaulka spojuje své zkušenosti ze světové gastronomie s každodenní praxí v restauraci i v domácí kuchyni, kreativní postupy a dostupné sezónní suroviny. Spolu s luštěninami zde hraje velkou roli čerstvá lokální zelenina a bylinky, autorův oblíbený zdroj nevyčerpatelné inspirace i výzva jej co nejlépe zpracovat. V přehledném výběru figurují nejrůznější typy jídel: od svačinkových dipů, pomazánek a salátů, přes dokonalé polévky a pestrou nabídku hlavních jídel, až po překvapivé, ale skvělé sladkosti.
Autor ve svých receptech nepoužívá žádné živočišné suroviny, s jedinou občasnou výjimkou: u některého ze sladkých receptů může být vědomě uveden med (z pečlivě vybraného zdroje), který veganský není. Všechny ostatní recepty a využívané suroviny v knihách Petra Klímy jsou čistě veganské.
Hmotnost | 0.76 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.